Keresés

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A Szolgáltató a megrendelt termékeket házhoz, vagy Pick Pack Pontra szállítja szállítmányozó cég igénybevételével. A fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a szállítási díjak szempontjából külön kerülnek figyelembevételre. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján, még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket. Összevonást csak abban az esetben tudunk elvégezni, ha a szállítási cím azonos a megrendeléseknél. A már teljesítés alatt álló csomagok utólagos összevonására nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt csomagok vételárát nem befolyásolja.

A megrendeléseket a Szolgáltató a honlapon közzétett feltételekkel teljesíti.

A megrendelt termékek személyes átvételére nincsen lehetőség.

A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfél által a megrendelés feladásakor megadott helyszínen teljesíti.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük a webáruházunkkal, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk. Termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

A megrendelés folyamán igénybe vehető szállítási módok:

DPD szállítás

Előre utalás esetén: 1.540,- Ft/csomag

Utánvétellel: 2.000,- Ft/csomag

 

PICK PACK PONT szállítás

Előre utalás esetén: 800,- Ft/csomag

Utánvétellel: 900,- Ft/csomag

 

MPL szállítás

Előre utalással, házhoz szállítás: 900,- Ft/csomag

Előre utalással, MOL Postaponton átvehető: 800,- Ft/csomag

Előre utalással, postán maradó: 700,- Ft/csomag

Utánvétes, házhoz szállítás: 1.100,- Ft/csomag

Utánvétes, MOL Postaponton átvehető: 1.000,- Ft/csomag

Utánvétes, postán maradó: 900,- Ft/csomag

 

A feltüntettet árak bruttó árak!


Keresés

Kategóriák